Groepstraining Rook-vrij Vitaal LevenVitaal op weg
Stichting Vitaal op Weg organiseert in de Achterhoek de groepstraining Rook-Vrij
Vitaal Leven. Een groepstraining om u te begeleiden bij het stoppen met roken.
De groepstraining is gebaseerd op de ‘Pakje Kans training’ die bewezen effectief is.
Een gecertificeerd en geregistreerd Stop-Rokenconsulent verzorgt de training.
Specifiek kenmerk van deze groepstraining is de multidisciplinaire aanpak. Een diëtist en bewegingsagoog completeren het begeleidingsteam.
Het onderwerp ‘gewichtsbeheersing’ en gezonde voeding wordt tijdens de groepstraining besproken door een diëtist. Bewegen en ontspanning, een vast onderdeel van elke bijeenkomst, wordt verzorgd door de bewegingsagoog.

Zorgverzekeraar
De groepstraining Rook-Vrij Vitaal Leven voldoet aan de criteria van en staat geregistreerd in het landelijke Kwaliteitsregister Stoppen met Roken,
zie http://kwaliteitsregisterstopmetroken.nl/geaccrediteerde-activiteiten/interventies/.
Zorgverzekeraars vergoeden in principe deelname aan geregistreerde groepstrainingen.
Wanneer het eigen risico nog niet of gedeeltelijk is verbruikt kan bij bepaalde verzekeraars het eigen risico van toepassing zijn.
De deelnemer dient over de vergoeding zelf met de zorgverzekeraar te overleggen.

Individuele deelname
De kosten voor individuele deelname aan de groepstraining Rook-Vrij Vitaal Leven
Bedragen de kosten 250 € per deelnemer.
Het aantal deelnemers aan de groepstraining is 8 tot 12 deelnemers

Bedrijven en organisaties
Bedrijven en organisaties willen bij het rookvrij krijgen van het bedrijf of organisatie, het ziekteverzuim verlagen en de vitaliteit verhogen, de medewerker een training aanbieden om te stoppen met roken.
De groepstraining Rook-Vrij Vitaal Leven kan incompany worden verzorgd.
Betreffende de organisatie en kosten kan contact worden opgenomen met de contactpersoon van de groepstraining.

Contactpersoon / organisatie Groepstraining Rook-Vrij Vitaal LevenRook-vrij
Stichting Vitaal op Weg