Partner Alliantie Nederland Rookvrij

Stichting Vitaal op Weg is partner geworden van de Alliantie Nederland Rookvrij. Roken is de belangrijkste vermijdbare oorzaak van ziekte en overlijden. In Nederland sterven elk jaar meer dan 20.000 mensen aan de gevolgen van roken en meeroken.

Iedere week raken honderden kinderen verslaafd aan roken. De Alliantie Nederland Rookvrij wil dit voorkomen door opgroeiende kinderen te beschermen. Samen zetten wij ons in voor het realiseren van een Rookvrije Generatie.

Stichting Vitaal op Weg levert hieraan een bijdrage door het organiseren in de Achterhoek van de stoppen-met-roken groepstraining Rook-Vrij Vitaal Leven.

De groepstraining Rook-Vrij Vitaal Leven is geaccrediteerd door en staat geregistreerd in het landelijke Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

Zie ook; www.stichtingvitaalopweg.nl

Dit bericht delen op: