Vitaal op Weg wil met al haar projecten verder werken en een bijdrage leveren aan ‘meer leefbaarheid en gezonde jaren ‘ voor jong en oud waarin samen- redzaamheid en participatie centraal staan om bij voorkeur langer, te blijven meedoen in de ’lokale’ samenleving!

Jong vitaal

Jong Vitaal staat voor; ” meer vitaliteit in jouw stijl” en richt zich op een gezonde sportieve leefstijl voor kinderen.

Een lekkere vitale start

In dit programma gaan de deelnemers ontdekken dat sport, spel, en aandacht voor leefstijl goed voor ze is.

Vitale wijken – vitaal sportpark Noord in Doetinchem

Wijkbewoners die zich goed en gezond voelen, kunnen leren, werken en voor elkaar zorgen.

Samenwerking vitaal sportpark Noord

Er is steeds meer bewijs voorhanden dat sporten en bewegen bij een sportvereniging niet alleen bijdraagt aan de gezondheid van bijvoorbeeld kwetsbare doelgroepen, maar ook bijdraagt aan sociale binding.

Verder lezen

Van sportvereniging naar een sociaal maatschappelijke onderneming

Strippenkaart Multisport Bezelhorst

vv Doetinchem