Jong vitaal

Jong vitaalVitaal op Weg ziet graag dat kinderen en jongeren actief meedoen, meedenken en meebeslissen dat ze gezien, gehoord en gevoeld worden . Jeugdparticipatie draagt bij aan de ontwikkeling van de jeugd, komt de kwaliteit van voorzieningen zoals; kinderopvang, naschool, jongerenwerk, jeugdhulp, mondzorg, natuur, sport en cultuur ten goede én versterkt de persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid. Deze preventieve aanpak zit onder andere verweven in het Jong Vitaal ‘multi-sport’ beweeg programma met ondersteuning van diverse workouts.

Jong Vitaal staat voor; ” meer vitaliteit in jouw stijl” en richt zich op een gezonde sportieve leefstijl voor kinderen. Een verfrissende multi sportieve aanpak om kinderen na schooltijd extra plezier in sport te geven en de motorische ontwikkeling positief te beïnvloeden, door een veelzijdig en doordacht aanbod aan sport, gezondheid en diverse beweegactiviteiten.

Daarnaast zijn er ook activiteiten gericht op ouders en verzorgers vanwege hun belangrijke rol bij het stimuleren van (duurzaam) sporten en bewegen en ‘leren over’ een gezonde en actieve leefstijl.

Scroll naar top